Next Level Electric

Elektriker Sollentuna

Next Level Electric är din pålitliga elektriker i Sollentuna! Med över 30 års samlad erfarenhet erbjuder vi högkvalitativa tjänster till både privatpersoner och företag, alltid med fokus på säkerhet och kundnöjdhet. Läs mer HÄR.

Letar du efter kompetenta elektriker för en säkra elinstallationer?

Omfattande eltjänster för alla behov

På Next Level Electric erbjuder vi ett brett utbud av elarbeten, från nybyggnationer till felsökning och installation av elbilsladdare. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och är stolta över att kunna erbjuda ROT-avdrag och Grön teknik.

Elektriker Sollentuna

Next Level Electric grundades med målet att erbjuda högkvalitativa elarbeten med fokus på säkerhet och kundnöjdhet. Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket och medlemmar i Installationsföretagen, och vi innehar omfattande försäkringar för att säkerställa att våra kunder alltid får bästa möjliga service. Vi strävar efter att alltid leverera elarbeten av högsta kvalitet och att skapa långvariga relationer med våra kunder.

Next Level Electric

Expertis & kompetens

Med över 30 års samlad erfarenhet inom elbranschen, både inom bygge och service, har vi den kunskap och expertis som krävs för att utföra alla typer av elarbeten. Våra certifierade elektriker arbetar noggrant och effektivt.

Tryggt & säkert

För oss är säkerhet och trygghet högsta prioritet. Vi arbetar alltid enligt de senaste säkerhetsstandarderna för att säkerställa att alla våra projekt utförs på ett säkert sätt. Vår långa erfarenhet ger dig trygghet.

Övriga uppdrag

Behöver du hjälp med något annat än elarbete? Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners inom olika branscher, från snickeri till måleri. Därmed kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för alla dina behov.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver du en offert? Kontakta oss idag för att få professionell hjälp med alla dina elbehov.

Next Level Electric AB

Vi finns här

Hedemoravägen 103, 192 71 Sollentuna

Maila oss för offert
Eller ring oss

0707-34 49 12

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär